<a></a>Hvorfor vil folk have links til deres hjemmeside?

Hvorfor vil folk have links til deres hjemmeside?

Mange mennesker har et ønske om at opnå større synlighed for deres hjemmeside. Og for at opnå dette, er det nødvendigt at skaffe sig så mange links som muligt. Men hvorfor er det så vigtigt?

Når søgemaskiner scanner internettet, så er det links, der fortæller dem, hvad der er vigtigt. Jo flere links en hjemmeside har, desto større er chancen for, at den kommer højere op på søgeresultaterne. Det betyder, at hjemmesider med flere links har større chance for at få besøgende.

Derfor er det for mange virksomheder vigtigt at få links til deres hjemmeside. Det hjælper dem ikke kun med at stige i søgeresultaterne, men også med at få mere trafik til deres hjemmeside. Desuden er det et vigtigt signal for søgemaskinerne om, at hjemmesiden har kvalitet og relevant information. Derfor er det ikke overraskende, at links til en hjemmeside er nøglen til succes. Mange virksomheder er derfor villige til at gå meget langt for at få et link, som deres konkurrenter ikke har eller ikke kan få.

Kvaliteten på et link

Man måler kvaliteten af et link på mange forskellige måder. Det betyder, at det ikke kun er antallet af links der bestemmer kvaliteten, men også andre faktorer som type af link, hjemmeside-kvalitet og andre. For at få succes med søgemaskineoptimering, er det vigtigt, at man har et system til at tjekke disse faktorer for hvert link. Det er den eneste måde, man kan få de bedste resultater. Mange anvender programmet Ahrefs til at stå for denne del, fordi det ikke kun tjekker antallet af links, men også andre vigtige faktorer. Dette værktøj er desværre ikke billigt, men der er mulighed for at få en gratis 7 dages prøveperiode, hvis man ikke har anmodet om den før. Dette kommer nok ikke som en overraskelse, fordi det ikke er normalt, at du kan blive ved med at få en gratis prøveperiode hos en udbyder af en service eller lignende.

DA: Domain Authority

En måde at måle kvaliteten af et link på er domain authority. Denne kvalitetsmåler vurderer, hvor god en hjemmeside er. Jo højere denne måler er, desto større chance er der for, at søgemaskinerne vil placere din hjemmeside øverst på søgeresultaterne. Derfor er det vigtigt, at du får links til din hjemmeside fra sider med et højt domain authority-niveau. Ahrefs kan ligeledes tjekke, hvad DA for et domæne er, og du bør under alle omstændigheder tjekke DA for et domæne, inden du betaler for et link. Du bør dog huske, at det ikke er den eneste ting, du bør kigge efter, jf. ovenstående. Denne side giver dig et godt overblik over hjemmesider med høj DA, som du kan købe links fra.