<a></a>Det er blevet nemmere at købe bitcoin i Danmark

Det er blevet nemmere at købe bitcoin i Danmark

Mange danskere ønsker at købe bitcoin på en meget nem måde uden at skulle igennem en masse forskellige trin for at få lov til at købe dem. Der er gode nyheder til netop de personer, fordi der er kommet en ny dansk platform, der gør det muligt at købe i Danmark uden problemer.

Hvorfor der ikke findes mange forhandlere af bitcoin i landet

Her i landet findes der et par muligheder, når det kommer til køb og investering i bitcoin. Problemet er bare, at Danmark er et relativt lille land, og derfor er markedet ikke stort nok til alt for mange spillere. Man ser derfor, at nogle platforme kommer og går, og af denne grund er det en god ide at følge med på hjemmesider, som laver gode oversigter over platforme. Så er du altid opdateret på de billigste børser, platforme og lignende.

Et andet problem med forhandlere er, at mange ønsker at betale med ting som MobilePay, som desværre ikke altid er muligt at tage imod for forhandlerne uden at de skal pålægge en masse gebyrer. Dette er folk selvfølgelig ikke interessede i. Det er ikke nødvendigvis forhandlerne som skummer fløden – det koster bare penge at tage imod penge. Det ved du nok, hvis du nogensinde har modtaget en betaling fra udlandet.

Danske forhandlere skal også følge en masse dansk lovgivning og være reguleret af Finanstilsynet. Det er måske en svær proces, og derfor lader mange være med at åbne deres forretning i Danmark. I EU er lovgivningen meget ens, så det kan også være skatteforhold, som gør det besværligt eller ugunstigt at drive forretningen fra Danmark.

Kursen på bitcoin

Kursen på bitcoin er påvirket af nyheder, men i mindre grad end tidligere. Da der i dag er mange milliarder investeret i bitcoin globalt, har nyheder en mindre indvirkning på kursen. Når en kendt person nævner bitcoin eller lignende, kan det dog stadig påvirke kursen i en opadgående retning. Der kan dog stadig være store kursudsving på bitcoin, såvel som andre kryptovalutaer, med udsving på op til 20% på en dag. Hvis man ikke kan lide sådanne udsving, kan man overveje at investere i store virksomheder gennem aktier i stedet.

At der kommer en dansk platform eller hjemmeside påvirker næppe kursen på bitcoin i det store billede.